Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η καλύτερη τηλεοπτική διαφήμιση αυτοκινήτου όλων των εποχών

Τα αποτελέσματα ψηφοφορίας για το καλύτερο διαφημιστικό spot αυτοκινητοβιομηχανίας ανακοίνωσε το Auto Express, το δημοφιλέστερο περιοδικό αυτοκινήτου της Μ. Βρετανίας.

Σύμφωνα με αυτά, η τηλεοπτική διαφήμιση του Honda Accord αναδείχθηκε ως η πιο ευρηματική, συγκεντρώνοντας το 31% των προτιμήσεων του αναγνωστικού κοινού.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η διαφήμιση του Ford Puma με τη συμμετοχή του θρυλικού Steve McQueen, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η Peugeot με τον Ινδό φανατικό θαυμαστή του 206.

Η ρομποτική τεχνολογία και ο χορός του μεταμορφωμένου Citroen C4 βρέθηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από μία... πραγματική πριγκίπισσα η οποία δεν θα αποχωριζόταν ένα VW Golf.

Οι αναγνώστες του Auto Express και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας www.autoexpress.co.uk κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 20 διαφημιστικά video, τα οποία ξεχώρισαν τις τελευταίες δεκαετίες με την ευρηματικότητά τους.

Επιστρέφοντας στην κορυφή της λίστας, τα εύσημα για το τηλεοπτικό spot της Honda ανήκουν στη διαφημιστική εταιρεία Wieden+Kennedy, ο επικεφαλής της οποίας, Niel Christie, δήλωσε ενθουσιασμένος από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου